PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška od 30. travnja do 07. svibnja, zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su 10 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija  

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška od 30. travnja do 07. svibnja, zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su 10 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo sedam i to tri krađe, dvije teške krađe i dva kaznena djela9- oštećenja tuđe stvari. 

                Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani u prošlom tjednu  dogodilo se osam prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozlijede.  

               Tijekom prošlog tjedna na području Policijskih postaja Nova Gradiška i Okučani evidentirano je pet prekršaja i to dva prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo        88 405 putnika i 31 120 vozila. 



Stranica