PP Okučani - izvješće

Slika PU_BP/IMG_1195-policija.jpg

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 16. do 23. siječnja 2012. godine, zabilježeno je ukupno 18 kaznenih djela od kojih su svih 18 u strukturi općeg kriminaliteta. Dakle, evidentirano je 10 kaznenih djela krađe, jedno

Foto: Ilustracija

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 16. do 23. siječnja 2012. godine, zabilježeno je ukupno 18 kaznenih djela od kojih su svih 18 u strukturi općeg kriminaliteta. Dakle, evidentirano je 10 kaznenih djela krađe, jedno kazneno djelo teške krađe, četiri kaznena djela oštećenja tuđe stvari, dva kaznena djela prijetnje i jedno kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno dvije prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je lakše ozlijeđena. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno 10 prekršaja i to šest prekršaja iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporaba opojnih droga. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 81 511 putnika i 28 994 vozila.
 



Stranica