PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u razdoblju od 10. do 17. listopada 2011. godine, zabilježeno je ukupno 20 kaznenih djela, od kojih su 17 u strukturi općeg kriminaliteta i tri u strukturi gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u razdoblju od 10. do 17. listopada 2011. godine, zabilježeno je ukupno 20 kaznenih djela, od kojih su 17 u strukturi općeg kriminaliteta i tri u strukturi gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta evidentirano je dva kaznena djela teške krađe, osam krađa, tri kaznena djela prijetnje, tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo teške tjelesne ozlijede. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno četiri prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osobe je zadobila lake tjelesne ozlijede. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno šest prekršaja i to dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 113 469 putnika i 37 002 vozila.
 



Stranica