PP Nova Gradiška - tjedna informacija

Slika PU_BP/auto_policija02.jpg

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 04. do 11. lipnja, zabilježeno je devet kaznenih djela od kojih su osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta sedam kaznenih djela su  

Foto: Ilustracija

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 04. do 11. lipnja, zabilježeno je devet kaznenih djela od kojih su osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta sedam kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to tri kaznena djela krađe, jedna teška krađa i tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška u prošlom tjednu dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna na području Policijske postaje Nova Gradiška evidentirano je sedam prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo 97 011 putnika i 32 057 vozila. 
 



Stranica