PP Nova Gradiška - sažetak

Slika PU_BP/IMG_0755-polic.vozilo.jpg

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 26. rujna do 03. listopada 2011. godine, zabilježeno je ukupno 12 kaznenih djela, od kojih su svih 12 u strukturi općeg kriminaliteta. Evidentirano je osam kaznenih djela krađe, dva

Foto: Ilustracija               

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od  26. rujna do 03. listopada 2011. godine,  zabilježeno je ukupno 12 kaznenih djela, od kojih su svih 12 u strukturi općeg kriminaliteta. Evidentirano je osam  kaznenih djela krađe, dva kaznena djela prijetnje i po jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno četiri prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim  osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osobe je zadobila lake tjelesne ozlijede.

Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno  pet  prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 119 105 putnika i 38 887 vozila.   



Stranica