PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 12. do 19. rujna 2011. godine, zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela, od kojih su svih sedam u strukturi općeg kriminaliteta. Evidentirano je šest kaznenih djela krađe i jedno

 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 12. do 19. rujna 2011. godine, zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela, od kojih su svih sedam u strukturi općeg kriminaliteta. Evidentirano je šest kaznenih djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozlijede. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno sedam prekršaja i to pet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 110 391 putnika i 37 887 vozila. 
 



Stranica