Pozivamo građane i vozača osobnog automobila da se jave ukoliko imaju informacije o prometnoj nesreći

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Pano PU BP.PNG

Nakon prometne nesreće vozač osobnog automobila se zaustavio i ponudio pomoć biciklisti, što je isti u tom trenutku odbio, no kasnije mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

U Slavonskom Brodu, na raskrižju (kružni tok) Ulice Petra Svačića i Vukovarske ulice, dana 26. svibnja, u 22.25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i bicikl, a u istoj je lakše ozlijeđen biciklista.

Nakon prometne nesreće vozač osobnog automobila se zaustavio i ponudio pomoć biciklisti, što je isti u tom trenutku odbio, no kasnije mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu nakon koje je pušten kući, a ozljede okvalificirane kao lakše.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska vozača i podnošenja odgovarajućih pismena, te također pozivaju građane i vozača navedenog osobnog automobila da se jave u Postaju prometne policije Slavonski Brod (broj telefona 035/211-500) ukoliko imaju informacija u vezi spomenute prometne nesreće.   

Stranica