Poziv na testiranje

REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA  
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA
Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Policijsku upravu brodsko-posavsku
 
objavljuje
 
POZIV NA TESTIRANJE
 
KANDIDATIMA/KINJAMA 
 
koji/e su podnijeli/e pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 11. srpnja 2018. godine za slijedeća radna mjesta:
 
 
1.Služba zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za upravne poslove 
Upravni referent- 2 izvršitelja/ce
 
koje će se održati dana 7. studenog 2018. godine (srijeda) s početkom u 10.00 sati u prostorijama Srednje škole Antun Matija Reljković, Ivana Cankara 76, Slavonski Brod. 
 
2. Služba zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za pravne poslove i ljudske potencijale 
Stručni referent  za kadrovske poslove- 1 izvršitelj/ca
 
koje će se održati dana 7. studenog 2018. godine (srijeda) s početkom u 11.00 sati u prostorijama Srednje škole Antun Matija Reljković, Ivana Cankara 76, Slavonski Brod. 
 3. Služba zajedničkih i upravnih poslova, Odjel materijalno-financijskih poslova 
Računovodstveni referent obračuna plaća- 1 izvršitelj/ca
 
koje će se održati dana 7. studenog 2018. godine (srijeda) s početkom u 12.00 sati u prostorijama Srednje škole Antun Matija Reljković, Ivana Cankara 76, Slavonski Brod. 
  
 4. Postaja prometne policije Slavonski Brod 
Administrativni tajnik- 1 izvršitelj/ca
 
koje će se održati dana 7. studenog 2018. godine (srijeda) s početkom u 13.00 sati u prostorijama Srednje škole Antun Matija Reljković, Ivana Cankara 76, Slavonski Brod. 
 
5. Služba zajedničkih i upravnih poslova, Odjel materijalno-financijskih poslova 
Voditelj uslužnih poslova- 1 izvršitelj/ca
 
koje će se održati dana 8. studenog 2018. godine (četvrtak) s početkom u 10.00 sati u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske, Ivana Mažuranića 9, Slavonski Brod. 
 
6. Služba zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za pravne poslove i ljudske potencijale 
Stručni savjetnik- psiholog
 
koje će se održati dana 8. studenog 2018. godine (četvrtak) s početkom u 11.00 sati u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske, Ivana Mažuranića 9, Slavonski Brod. 
 
Kandidati/kinje koji udovoljavaju uvjetima iz javnog natječaja o tome će biti obaviješteni putem e-maila ili telefonom.
 
Kandidati/kinje koji nisu podnijeli pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na javni natječaj te im se dostavlja pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na javni natječaj.
 
PRAVILA TESTIRANJA 
 
 
1. Po dolasku na provjeru znanja, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radna mjesta za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.

NAPOMENA: Kandidati/kinje koji dođu nakon vremena utvrđenog za testiranje, u prostorije gdje se održava testiranje, neće moći pristupiti testiranju. 
 
2. Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja, isti će biti upućeni u dvoranu gdje će se održavati testiranje provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se raspisuje javni natječaj oglas.

Molimo ponesite kemijske olovke. 

 
3. Za test provjere znanja, sposobnosti i vještina, kandidatima/kinjama se dodjeljuje od 0 do 10 bodova. Smatra se da su kandidati/kinje zadovoljili/e na testiranju ako su za test provjere znanja, sposobnosti i vještina dobili/e najmanje 5 bodova.
 
II. Za vrijeme provjere znanja i sposobnosti nije dopušteno: 
koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama;
koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva;
napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osobe koja provodi testiranje;
razgovarati s ostalim kandidatima/kinjama niti na drugi način remetiti koncentraciju kandidata/kinja.

Ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila iz točke 4. bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov / njezin rezultat Povjerenstvo neće priznati niti ocijeniti. 
 
III. Komisija će održati razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama koji su zadovoljili na  na testiranju.Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad te stečeno radno iskustvo u struci i rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.
Rezultati razgovora (intervjua) boduju se na isti način kao i testiranje, tj. svakom pojedinom kandidatu/kinji se dodjeljuje određeni broj bodova od 0 do 10. Smatra se da su kandidati/kinje zadovoljili/e na razgovoru (intervjuu) ako su dobili/e najmanje 5 bodova.
NAPOMENA: Za vrijeme boravka u prostorijama gdje se održava testiranje kandidati/kinje su dužni/e poštivati kućni red i postupati prema uputama voditelja/ica testiranja i drugih službenih osoba. U slučaju kršenja kućnog reda i nepridržavanja uputa službenih osoba, kandidati/kinje će biti upozoreni/e na primjeren način, a ako se i dalje nastave neprimjereno ponašati bit će udaljeni/e s testiranja, te će se smatrati da su odustali/e od daljnjeg postupka testiranja. 
 
Razgovori s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju za radna mjesta pod rednim brojem 1., 2., 3. i 4. održati će se dana 14. i 15. studenog 2018. godine u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske, Ivana Mažuranića 9 u Slavonskom Brodu.O točnom terminu razgovora (intervjua) kandidati/kinje koji su zadovoljili na testiranju bit će obaviješteni putem telefona.
Razgovori s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju za radno mjesto pod rednim brojem 5. održati će se dana 8. studenog 2018. godine u 14,30 sati, a razgovori s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju za radno mjesto pod rednim brojem 6. održati će se dana 8. studenog 2018. godine u 13,00 sati u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske, Ivana Mažuranića 9 u Slavonskom Brodu. 

IV. Nakon provedenog testiranja i razgovora (intervjua), Komisija utvrđuje rang-listu kandidata/kinja prema ukupnom broju ostvarenih bodova. 

V. Nakon provedenog postupka, Komisija ministru unutarnjih poslova dostavlja Izvješće o provedenom postupku, uz koje se prilaže rang-lista kandidata/kinja.Čelnik tijela donosi rješenje o imenovanju izabranog kandidata/kinje, koje će biti dostavljeno svim kandidatima/kinjama prijavljenim na javni natječaj.
 
VI. Svi kandidati/kinje prijavljeni/e na javni natječaj imaju pravo uvida u rezultate i dokumentaciju koja se odnosi na javni natječaj. 

Komisija za provedbu javnog natječaja
 

 

Pisane vijesti