Poziv na testiranje kandidatima

REPUBLIKA HRVATSKA

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

Komisija za provedbu Internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika PU brodsko-posavske

 objavljuje

 POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATIMA

Koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 17. rujna 2018. godine, za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika PU brodsko-posavske: 

  1. Voditelj Odsjeka kriminalističke tehnike u Službi kriminalističke policije, Odsjek kriminalističke tehnike 

koje će se održati dana  26. listopada 2018. godine u zgradi Postaje granične policije Slavonski Brod, Slavonski Brod, Marina Getaldića 50, s početkom u 9,00 sati.

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom. 

Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova www.mup.hristovremeno s objavom internog oglasa. 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja. 

Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova. Kandidati koji nisu pristupili testiranje ne smatraju se više kandidatima u postupku.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja, obaviti će se dana 26. listopada 2018. godine u zgradi Postaje granične policije Slavonski Brod, Slavonski Brod, Marina Getaldića 50, s početkom u 11,00 sati.

Komisija će mu razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju za rad, interese te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu. 

Rezultat razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem najviše do dvije decimale, Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova. 

Komisija za provedbu Internog oglasa



Pisane vijesti