Požari

Foto: Ilustracija U petak u poslijepodnvenim satima došlo je do požara voćnjaka u mjestu Grabarje i neobrađene poljoprivredne površine u mjestu Banovci gdje su pripadnici DVD pronašli mrtvo tijelo.

Dana 24. srpnja zaprimljena je dojava da je u blizini mjesta Grabarje došlo do požara, te su na mjesto događaja upućeni policijski službenici. Obavljenim očevidom uz nazočnost inspektora zaštite od požara, utvrđeno je da je za sada nepoznata osoba vršila paljenje strništa, te se vatra proširila na voćnjak koji je u potpunosti opožaren, te je izgorjelo oko 30 komada raznih vrsta voćaka i 11 čokota vinove loze, dok je na susjednom voćnjaku izgorjelo oko 14 stabala breskve. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja, utvrđivanja materijalne štete, te podnošenje odgovarajućih prijava.
 
Dana 24. srpnja oko 13 sati u mjestu Banovci došlo je do požara na neobrađenoj poljoprivrednoj površini, koji su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Banovci i Bebrina, te su pritom pronašli nagorjelo tijelo 72-godišnjaka iz navedenog mjesta. Nad mrtvim tijelom izvršena je obdukcija, te će se nakon potrebnih analiza koje slijede znati točan uzrok smrti. O događaju slijedi izvješće nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Stranica