Požar u prostoru tvrtke u Slavonskom Brodu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Pano PU BP.PNG

Očevidom policijskih službenika uz nazočnost inspektora zaštite od požara utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kvara (kratkog spoja) na električnim instalacijama na stropu

Foto: Ilustracija

U Operativno – komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, sinoć, iza 20 sati, zaprimljena je dojava o požaru u prostoru tvrtke, u Slavonskom Brodu, u Ulici Svetog Lovre.

Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. Do požara je došlo oko 20 sati, u proizvodnom dijelu tvrtke. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod ugasili su požar oko ponoći, kojima su prilikom gašenja pomogli i djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sibinj. Mjesto događaja je osigurano do jutarnjih sati.

Dana 11. srpnja, u jutarnjim satima, policijski službenici su uz nazočnost inspektora zaštite od požara započeli sa provođenjem očevida. Pritom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara (kratkog spoja) na električnim instalacijama na stropu.

Policijski službenici dostavljaju izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica