Požar na kući

Slika PU_BP/Požar vatra.png

Dana 6. siječnja, oko 4.45 minuta, u Policijsku postaju Slavonski Brod dojavljeno je da je na obiteljskoj kući u Slavonskom Kobašu došlo do požara. Očevidom policijskih službenika uz nazočnost inspektora zaštite od požara utvrđeno je, da je do požara došlo uslijed prijenosa topline sa dimnjaka peći na kruta goriva na drvenu gredu i zapaljenja krovne konstrukcije i stropa. Vatra se potom proširila i na druge prostorije.

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 6. siječnja, oko 4.45 minuta, u Policijsku postaju Slavonski Brod dojavljeno je da je na obiteljskoj kući u Slavonskom Kobašu došlo do požara.

Očevidom policijskih službenika uz nazočnost inspektora zaštite od požara utvrđeno je, da je do požara došlo uslijed prijenosa topline sa dimnjaka peći na kruta goriva na drvenu gredu i zapaljenja krovne konstrukcije i stropa. Vatra se potom proširila i na druge prostorije. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oriovac i Slavonski Kobaš.

U požaru nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Vlasnik obiteljske kuće (82-godišnjak) je prevezen na ukazivanje liječničke pomoći nakon koje je pušten kući.



Stranica