Potraga za nestalom osobom se nastavlja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija1.jpg

Pozivamo građane ukoliko imaju saznanja o nestalom da obavijeste najbližu policijsku postaju, odnosno nazovu na brojeve telefona 192 ili 112. Također, informaciju mogu dostaviti i putem e-maila na adresu nestali@nestali.hr

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavljaju potragu za nestalom osobom sukladno objavi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba Nestale-osobe

Traganje za nestalim je započelo odmah nakon zaprimljene dojave o nestanku, u Policijskoj postaji Nova Gradiška, dana 13. svibnja, u 22.05 sati. U potrazi sudjeluju policijski službenici temeljne, kriminalističke i interventne policije kao i vodiči sa službenim psima, zajedno sa pripadnicima HGSS-a, dobrovoljnih vatrogasnih društava, lovačkih društava, odnosno udruga, mnoštvom mještana i drugih građana. 

Unazad dva dana pretraženo je nekoliko desetaka kilometara užeg i šireg područja od mjesta nestanka (Cernik), a pretragu dodatno otežavaju nepovoljni vremenski uvjeti (kiša). 

Jučer (15. svibnja), oko 18 sati,  u Visokoj Gredi, u potoku Šumetlica, pronađena je jakna, koja sukladno potvrdi člana obitelji pripada nestalom.

Dosadašnje mjere i radnje traganja nisu rezultirale pronalaskom nestalog te se nastavlja opsežna potraga za istim.

Pozivamo građane ukoliko imaju saznanja o nestalom da obavijeste najbližu policijsku postaju, odnosno nazovu na brojeve telefona 192 ili 112.
Također, informaciju mogu dostaviti i putem e-maila na adresu nestali@nestali.hr.

Stranica