Posvađali se i potukli u Novoj Gradiški

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/default-news-image.jpg

U bolnici u Novoj Gradiški 30-godišnjaku i 27-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom je konstatirano da su lakše ozlijeđeni.  

Foto: PU brodsko-posavska

U unutrašnjosti ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški, dana 25. prosinca, u 1.45 minuta, zbog narušenih međuljudskih odnosa došlo je do svađe između 27-godišnjak i 22-godišnjaka s jedne strane i 30-godišnjaka i 23-godišnjaka s druge strane, koji su međusobno vikali i galamili, psujući se i vrijeđajući.
Potom su se izvan ugostiteljskog objekta na parkirališnom prostoru fizički sukobili, udarajući se međusobno rukama i nogama po glavi i tijelu.
Također je 27-godišnjak bacio praznu bocu, kojom je oštetio vjetrobransko staklo parkiranog osobnog automobila. U bolnici u Novoj Gradiški 30-godišnjaku i 27-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom je konstatirano da su lakše ozlijeđeni.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici protiv svih počinitelja prekršaja podnose optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te protiv 27-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari

Pogledajte informaciju: Tijekom vikenda evidentirano nekoliko narušavanja javnog reda i mira.

Stranica