Poslala drogu u paketu

Slika /PU_BP/2023/Droga2023/Droga-amfetamin.14.7.2023.jpg

Utvrđena je sumnja da je 39-godišnjakinja, dana 29. veljače, 35-godišnjakinji koja se nalazila na liječenju u bolnici (na području Policijske uprave brodsko-posavske) poslala paket u kojem se nalazilo 10,5 grama droge amfetamin

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u zajedničkoj suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 39 i 35 zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela i prekršaja iz područja kriminaliteta droga.

Utvrđena je sumnja da je 39-godišnjakinja, dana 29. veljače, 35-godišnjakinji koja se nalazila na liječenju u bolnici (na području Policijske uprave brodsko-posavske) poslala paket u kojem se nalazilo 10,5 grama droge amfetamin.

Policijski službenici protiv 39-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet droga, dok protiv 35-godišnjakinje podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 

Stranica