Policijski službenici uhvatili četvoricu mladića u neovlaštenom posjedovanju droge

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija mračna natpis.jpg

Policijski službenici protiv četvorice počinitelja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu

U sklopu obavljanja zadaća suzbijanja zlouporabe droga, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske i Mobilne jedinice prometne policije MUP-a, dana 28. rujna, u vremenu od 13.20 do 20.35 minuta), od četiri osobe su oduzeli iznad 16 grama droge marihuane.
U Slavonskom Brodu, u 13.20 sati, u naselju Andrije Hebrang, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 22-godišnjak, a kod kojega su u neovlaštenom posjedu pronašli i oduzeli 0,97 grama droge marihuane, dok su u 13.30 minuta, Ulici Marije J. Zagorke, u neovlaštenom posjedovanju droge zatekli 25-godišnjaka, od kojega su oduzeli 3,2 grama marihuane. U 15.34 minuta, u blizini kružnog toka (Gupčeva – Svačićeva), kontrolirajući osobni automobil i 23-godišnjaka, kod istoga su pronašli i oduzeli 1,46 grama droge marihuane, a istoga dana u 20.35 minuta, u Svilaju, policijski službenici su od 23-godišnjaka oduzeli 10,40 grama droge marihuane, koju je isti neovlašteno posjedovao.
Policijski službenici protiv četvorice počinitelja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Stranica