Policijski službenici ubrzo pronašli alkoholiziranog vozača

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Alkohol_vožnja.jpg

Utvrđeno je da se radi o 28-godišnjaku, kojega su policijski službenici alko testirali, te je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,44 promila

Foto: Ilustracija

U Novoj Gradiški, dana 9. kolovoza, u 17.50 sati, na prilaznom kolniku trgovačkog centra i kolniku Ulice Maksimilijana Benkovića, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, nakon koje je vozač otišao sa mjesta događaja.
Naime, vozač je zbog neprilagođene brzine (prilikom skretanja) prešao na travnatu površinu udarivši u metalni stup i ploču za postavljanje obavijesti (vlasništvo Grada Nove Gradiške), te se udaljio u nepoznatom smjeru, a nije vlasniku oštećenog stupa i ploče ostavio podatke o sebi i vozilu, niti o istom obavijestio policiju.

Policijski službenici su vozača ubrzo pronašli i utvrdili da se radi o 28-godišnjaku, kojega su alko testirali, te je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,44 promila. Alkoholizirani vozač je doveden u policiju i zadržan na otriježnjenju nakon liječničkog pregleda, kojim je utvrđeno da je sposoban za daljnji postupak u policiji. Nakon dobivene analize na prisutnost alkohola u organizmu, policijski službenici će protiv 28-godišnjaka podnijeti odgovarajuće prijave.

Stranica