Policijski službenici su vrlo brzo pronašli i uhitili počinitelje

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

Kazneno prijavljeni za počinjenja kaznenih djela

Policijski službenici su intervenirali, odmah po zaprimljenim dojavama u vezi dva  kaznena djela počinjena na novogradiškom području.

U prvom slučaju, policajci su jučer (24. rujna), dovršili kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Pritom su utvrdili da je 26-godišnjak, dana 22./23. rujna, u noći, u blizini Visoke Grede, provalio u gospodarski objekt, otuđivši akumulator. Osumnjičeni je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

U drugom slučaju, policajci su intervenirali u vezi prijave krađe osobnog automobila. Policajci su vrlo brzo otkrili i uhitili počinitelja. Naime, u okviru kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je da je 28-godišnjak, dana 21./22. rujna, oduzeo i odvezao osobni automobil, kojega je vlasnik ostavio otključanog i sa ključevima u kontakt bravici, na području Općine Vrbje. Osobni automobil na kojemu nisu uočena oštećenja, pronađen je u Zapolju, dana 24. rujna i vraćen vlasniku.
Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom sudu, zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Stranica