Policijski službenici sankcionirali vozače za teže prometne prekršaje

Slika /PU_BP/Promet2021/nadzor prom.4.jpg

Od jednog vozača (recidiviste), višestrukog počinitelja prometnih prekršaja, policajci su privremeno oduzeli automobil.

Foto: Ilustracija

Dana 8. svibnja, u 21.10 sati, u Slavonskom Brodu, u Zagorskoj ulici, policijski službenici Postaje prometne policije, prilikom nadzora prometa, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 43-godišnjak. Utvrđeno je da isti upravlja automobilom, iako mu je prethodno izrečena zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske (od 10. travnja do 10. srpnja 2021.) i pod utjecajem alkohola (1,94 promila).

U Novoj Gradiški, u Ulici J. Ljubibratića, dana 8. svibnja, u 23.40 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, nadzirući promet utvrdili su da 40-godišnjak upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (1,54 promila).

Policijski službenici Policijske postaje Okučani, dana 8. svibnja, u 23 sati, u Bodegraju iz prometa su isključili 25-godišnjaka, koji je upravljao osobnim automobilom, iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja strane vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. Također je utvrđeno da se radi o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, od kojega su policijski službenici privremeno oduzeli osobni automobil.

Policijski službenici su prekršitelje prekršajno sankcionirali.

Pogledajte informaciju: Policajci od recidiviste oduzeli automobil.

Stranica