Policijski službenici ponovno spašavali migrante iz rijeke Save

  • Slika /PU_BP/2022/IMG-cdcfee7f81d2284fc2140f41d1c8478a-V.jpg
  • Slika

Prevrtanjem gumenog čamca dvije su osobe upale u rijeku te je brzom intervencijom policije osoba, koja nije sama uspjela doći do obale, izvučena 

Foto: Pu brodsko-posavska 

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška, su jučer (14. listopada), u 11.35 sati, došli do saznanja da je na rijeci Savi kod Davora došlo do prevrtanja gumenog čamca zbog čega su dvije osobe pale u rijeku.

Odmah po dojavi policijski službenici su službenim plovilom u vrlo kratkom vremenu od svega pet minuta došli do mjesta prevrtanja čamca.
Dolaskom su uočene dvije osobe afroazijskog podrijetla. Jedna osoba je izlazila iz rijeke na suprotnoj obali u Bosni i Hercegovini, dok se druga pridržavala za gumeni čamac te su ju izvukli iz rijeke, nakon čega je osoba zbrinuta.

Ovim činom policijski službenici su još jednom pokazali svoju humanost i hrabrost, obzirom da ovo nije prvi slučaj spašavanja migranata iz nabujale rijeke Save te su se i ovaj put iskazali kao profesionalci kojima je na prvome mjestu zaštita života i tijela građana.

Pogledajte informacije: Policijski službenici spasili migrante iz nabujale rijeke Save
                                    Građani i policajci spasili četiri osobe iz nabujale rijeke Save
                                    Policajci pomogli migrantima

 

Stranica