Policijski službenici obnovili znanja iz pružanja prve pomoći

  • Slika /PU_BP/2024/PP NG.2024/Eduk.prva pomoć.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Za policijske službenike je posebno važno cjeloživotno učenje i obnavljanje znanja iz pružanja prve pomoći te posjedovanje vještina spašavanja života, koja će i dalje moći koristiti kako u profesionalnom tako i u privatnom životu

Foto: PU brodsko-posavska
 

Djelatnici Gradskog društva crvenog križa Nova Gradiška, prekjučer su održali edukaciju pružanja prve pomoći u kojoj su sudjelovali policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška.

Cilj je bio podsjetiti policijske službenike o osnovama pružanja prve pomoći te obnoviti znanja koja su ranije stekli kroz dosadašnja školovanja, temeljna policijska obrazovanja te prilikom polaganja vozačkih ispita, a koja će utjecati na podizanje razine sigurnosti.

Stručne osobe navedenog društva su upravo ovom kvalitetnom edukacijom značajno doprinijeli većem samopouzdanju i empatiji policijskih službenika, pravilnoj prevenciji ozljeđivanja i prepoznavanju ozljeda.

Za policijske službenike je posebno važno cjeloživotno učenje i obnavljanje znanja iz pružanja prve pomoći te posjedovanje vještina spašavanja života, koja će i dalje moći koristiti kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.



Stranica