Policijski presretač spriječio divljanja autocestom

Slika /PU_BP/Promet/PPP-policajac.jpg

Nesavjesni vozači su odmah kažnjeni te su im izrečene zaštitne mjera zabrane upravljanja vozilima

Posada policijskog presretača novogradiške policijske postaje, Policijske uprave brodsko-posavske, jučer (7. travnja) je u vrlo kratkom vremenu „ulovila“ tri nesavjesna vozača na autocesti A3, a koji su jurili brzinama većim od 200 km/h.

Pojačano nadzirući brzine kretanja vozila policajci su oko 10.30 sati, kod Dragalića, zaustavili osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnjak, a koji je autocestom jurio 230 km/h.

Oko 11.20 sati, kod Starog Petrovog Sela, zaustavili su osobni automobil registracijskih oznaka Sjeverne Makedonije, kojim je upravljala 45-godišnjakinja, jureći autocestom brzinom od 248 km/h.

Samo nekoliko minuta poslije, također kod Starog Petrovog Sela, zaustavili su i osobni automobil švicarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a koji se kretao brzinom od 252 km/h.

Policijski službenici su vozače odmah kaznili novčanim kaznama, uz  zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom ‘B’ kategorije mjesec dana na prometnicama u Republici Hrvatskoj.

Stranica