Policijska postaja Slavonski Brod kroz dva kriminalistička istraživanja riješila 29 kaznenih djela

Slika PU_BP/zgrada-PP-Sl.Brod-006.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod proveli su kriminalistički istraživanje nad dvije skupine osoba zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađe. U ova dva kriminalistička istraživanja razriješena  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod proveli su kriminalistički istraživanje nad dvije skupine osoba zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađe. U ova dva kriminalistička istraživanja razriješena su 23 kaznena djela teške krađe (provaljivanjem) i šest kaznenih djela krađe zbog čega su nadležnom državnom odvjetništvu prijavili osam osoba (četiri žene i četiri muškarca). 

U jednom od provedenih kriminalističkih istraživanja riješena su 22 kaznena djela teške krađe provaljivanjem u obiteljske kuće i stanove. Ovo kriminalističko istraživanje obuhvatilo je šest osoba koje se sumnjičilo da su provaljivali u obiteljske kuće na području općina Oriovac, Sibinj i Brodski Stupnik tijekom prošle godine i do mjeseca srpanja ove godine. Od ove 22 provale u obiteljske kuće za 21 kazneno djelo teške krađe osumnjičene su tri ženske osobe u dobi od 25, 49 i 50 godina dok je za još jedno kazneno djelo teške krađe iz te skupine osumnjičena 25-godišnjakinja da je zajedno sa dvojicom muškaraca u dobi od 22 i 38 godina i još jednom ženskom osobom od 27 godina počinila provalu u obiteljsku kuću 63-godišnjaka na području općine Brodski Stupnik.

U drugom kriminalističkom istraživanju riješeno je sedam kaznenih djela od kojih šest kaznenih djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe. Za sva ova kaznena djela osumnjičen je 28-godišnjak s područja općine Nova Kapela dok je 27-godišnjak iz Slavonskog Broda osumnjičen da je zajedno s njim počinio tri od šest kaznenih djela krađe. 
 



Stranica