Policija vodila računa o sigurnosti osoba

Slika PU_BP/IMG_0755-polic.vozilo.jpg

Policijski službenici su u ovom slučaju postupajući na autocesti, vodili računa o stanju i okolnostima na cesti, sigurnosti svih sudionika u prometu, kao i vlastitoj sigurnosti. Pritom nije bilo kontakta između vozila, te također nema ozlijeđenih policijskih službenika.  

Foto: PU brodsko-posavska

Dopuna informacije od sinoć, a vezano uz bijeg terenca stranih registracijskih oznaka pred vozilom policijskih službenika. Naime, prema dostavljenoj informaciji od sinoć, te saznanju oko 21 sat, policijska uprava je obavijestila medije da u događaju nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. No, iza 23 sata, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske, obaviješten je iz bolnice Slavonski Brod i Nova Gradiška, da je ipak nekoliko osoba teško ozlijeđeno. Radi se o 12 osoba, stranih državljana, od kojih je 10 osoba zbrinuto u bolnici u Slavonskom Brodu, a 2 osobe u bolnici u Novoj Gradiški, te nitko nije životno ugrožen.

Policijski službenici su u ovom slučaju postupajući na autocesti,  vodili računa o stanju i okolnostima na cesti, sigurnosti svih sudionika u prometu, kao i vlastitoj sigurnosti. Pritom nije bilo kontakta između vozila, te također nema ozlijeđenih policijskih službenika.

Policijski službenici nastavljaju sa utvrđivanjem bitnih činjenica i okolnosti ovog događaja.



Stranica