Policija traži pomoć građana

Prometna nesreća u Horvatovoj u Slavonskom Brodu

Dana, 7. veljače oko 12 sati, na kolniku Ulice Stjepana pl. Horvata, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Na obilježenom parkirališnom mjestu nepoznati vozač je na zaustavljenom vozilu neoprezno otvorio prednja vrata pri čemu je došlo do udara vozačice bicikla u otvorena vrata automobila te pada na kolnik, Vozač je ponudio pomoć biciklistici što je ona odbila, otišavši s mjesta događaja. S obzirom da su vozačici naknadnom obradom u OB „Dr. Josip Benčević“ utvrđene lakše tjelesne ozljede policijski službenici utvrđuju činjenice na okolnosti ove prometne nesreće.

Policija vjeruje da kod vozača nije postojala namjera da prikrije svoje sudjelovanje u nesreći, pa ovim putem apelira na vozača da se javi u Postaju prometne policije Slavonski Brod ili u Policijsku upravu brodsko-posavsku na adresu Ivana Mažuranića 9 u Slavonskom Brodu. Prema prikupljenim informacijama radi se o osobnom automobilu Opel Astra, sive boje, kojim je upravljala muška osoba starosti između 60 i 65 godina.
 

Stranica