Policija pronašla i oduzela 30,9 grama droge

Slika /PU_BP/Droga2018/droga5.jpg

U okviru kriminalističkog istraživanja, od jednog osumnjičenog oduzeto je 19 grama droge marihuana i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa počinjenjem kaznenog djela, a od drugog osumnjičenika oduzeto je 11,9 grama droge crystal meth.  

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 23 i 43, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, kojom prilikom su pronašli i oduzeli ukupno 30,9 grama droge.

Naime, policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, dana 14. srpnja, u 23.20 sati, u blizini Slavonskog Šamca, zaustavili su i kontrolirali osobni automobil i 23-godišnjeg vozača. Pritom su kod osumnjičenog 23-godišnjaka pronašli 19 grama droge marihuana, te druge predmete koji se dovode u vezu sa počinjenjem kaznenog djela.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije, provedenim kriminalističkim istraživanjem (15. srpnja), potvrdili su sumnju da je 43-godišnjak, dana 8. srpnja uputio poštansku pošiljku na ime primatelja u Njemačkoj. U unutrašnjosti pošiljke se nalazilo 11,9 grama droge crystal meth.

Policijski službenici protiv obojice osumnjičenika podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Pogledajte informaciju: Brodski policajci razotkrili dobro organiziranu mrežu dilera.

Foto: Ilustracija

Pisane vijesti