Policajci uhvatili kradljivce

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/lisice.jpg

Tijekom vikenda policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su više kriminalističkih istraživanja, kojima su potvrdili sumnju da su osumnjičenici počinili kaznena djela krađe

Tijekom vikenda policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su više kriminalističkih istraživanja, kojima su potvrdili sumnju da su osumnjičenici počinili kaznena djela krađe.
 
Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u subotu (27. veljače), proveli su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom, koji je iz nekoliko trgovačkih centara u Novoj Gradiški pokušao otuđiti nekoliko boca alkoholnog pića, u čemu je spriječen od uposlenika. Odgovornim osobama trgovačkih centara su uručeni osobni podaci počinitelja, zbog eventualnog podnošenja privatne tužbe.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, su u nedjelju 28. veljače, potvrdili sumnju da je 20-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. Pritom je utvrđeno da je dan ranije (27. veljače), iz jedne trgovine u Slavonskom Brodu, otuđio nekoliko desetaka ručnih satova. Policijski službenici su otuđene predmete pronašli kod počinitelja te su ih vratili odgovornoj osobi oštećene trgovine. Policijski službenici protiv počinitelja podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Postaje granične policije Vrpolje nad 21-godišnjakom utvrđeno je da je isti 18. veljače, u Vrpolju ispred obiteljske kuće otuđio bicikl, koji je vraćen 35-godišnjoj vlasnici. Oštećenoj 35-godišnjakinji su uručeni osobni podaci počinitelja, radi eventualnog podnošenja privatne tužbe.

Foto: ilustracija

Stranica