Policajci uhvatili kradljivca

Nakon kriminalističkog istraživanja - kaznena prijava

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom potvrdili su sumnju da je počinio tri kaznena djela, jedno kazneno djelo teške krađe i dva kaznena djela krađe. Osumnjičenog su uhitili policijski službenici susjedne Policijske uprave sisačko-moslavačke i predali na kriminalističko istraživanje u Policijsku upravu brodsko-posavsku.

Pritom je utvrđeno da je 21-godišnjak, u vremenu od 13. do 15. studenoga, na području Općine Bebrina, provalio u prostorije škole, iz kojih nije ništa otuđeno.

Također je ispred jedne kuće ušao u nezaključani osobni automobil, odvezao se, a potom vozilo ostavio na cesti. Otuđio je i nezaključani bicikl, koji je također pronađen i vraćen vlasniku.

Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, a protiv vlasnice vozila prekršajni nalog Prekršajnom sudu, jer je ostavila osobni automobil otključan sa ključem u kontakt bravici, suprotno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica