Policajci od osumnjičenih oduzeli marihuanu i plinski pištolj

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija-auto.jpg

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok protiv 27-godišnjaka podnose posebno izvješće

Foto: ilustracija

Dana 3. travnja, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela i prekršaja.

U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su od osumnjičenih oduzeli 33,16 grama droge marihuane (od 27-godišnjaka 1,27 grama, a od 23-godišnjaka 31,89 grama). Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražen je dom i prostorije koje koriste osumnjičeni, kojim prilikom je pronađeno i od 23-godišnjaka oduzeto 3,56 grama droge marihuane.
Također je od 27-godišnjaka oduzet plinski pištolj kojim je prijetio ženskoj osobi.

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok protiv 27-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnje, te prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge, Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o prebivalištu (neprijavljivanje na adresu u propisanom roku).

Stranica