Policajci nagradili vozače koji su poštivali prometne propise

Slika /PU_BP/2022/Promet2022/ppp.jpg

Osim represivnog dijela akcije, vozače koji tijekom nadzora prometa nisu zatečeni u činjenju prometnih prekršaja, policijski službenici su nagrađivali edukativnim, i za potrebe ovakvih i budućih sličnih akcija, prigodnim „poklonima“ na kojima se slikom i riječima ukazuje na poštivanje prometnih propisa

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod (11. listopada, od 10 do 14 sati), proveli su preventivno represivnu akciju u prometu „Sigurnosni pojas i mobitel“.

Tijekom provođenja akcije 9 vozača, odnosno putnika nije koristilo sigurnosni pojas, 4 vozača je nepropisno koristilo mobitel tijekom upravljanja motornim vozilom, što je ukupno 13 prometnih prekršaja.

Osim represivnog dijela akcije, vozače koji tijekom nadzora prometa nisu zatečeni u činjenju prometnih prekršaja, policijski službenici su nagrađivali edukativnim, i za potrebe ovakvih i budućih sličnih akcija, prigodnim „poklonima“ (miris za auto, kemijske olovke i podložak za miš) na kojima se slikom i riječima ukazuje na poštivanje prometnih propisa.

Policijska uprava brodsko – posavska najavljuje provođenje ovakvih akcija i u narednim danima.

Poštujte prometne propise, a policijski službenici za to će Vas nagraditi prigodnim poklonima!

Stranica