Policajci na graničnim prijelazima otkrili krivotvorene PCR testove

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/default-news-image.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad obojicom, policijski službenici su potvrdili sumnju i utvrdili da su isti počinili kaznena djela.

Na graničnim prijelazima Slavonski Brod i Stara Gradiška, dana 12. siječnja, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici su kod dvojice državljana Bosne i Hercegovine otkrili krivotvorene PCR testove.

Dana 12. siječnja, u 8.20 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, kontroliran je 47-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom, dok je na graničnom prijelazu Slavonski Brod, u 13.15 sati, kontroliran 31-godišnji vozač osobnog automobila (oba bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka i registracijskih brojeva). Obadva vozača su policijskim službenicima na uvid dali PCR testove izdane u Bosni i Hercegovini, a  za koje su policajci posumnjali da su krivotvoreni.

Sumnje policijskih službenika su potvrđene provedenim kriminalističkim istraživanjem nad osumnjičenima, kojom prilikom je utvrđeno, da su obojica počinili kaznena djela krivotvorenja isprave, protiv kojih policija u suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom u Slavonskom Brodu podnosi kaznene prijave.

Pogledajte informaciju: Otkriven krivotvoreni PCR test

Stranica