Pokušala prijeći granicu s krivotvorenim štambiljima

Slika /PU_BP/Granica2021/g.p.S.B..jpg

Policijski službenici protiv 56-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Osumnjičenoj je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku jer ne ispunjava uvjete za ulazak

Foto: ilustracija

Jučer, 18. travnja 2024. godine oko 15.20 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, prilikom ulazne granične kontrole 56-godišnjakinja je policijskim službenicima dala na uvid putnu ispravu Bosne i Hercegovine.

Prilikom kontrole granični policajci su izrazili sumnju da je više graničnih štambilja koji su otisnuti u putnu ispravu krivotvoreno. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave, osumnjičena je uhićena i nad njom je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela.

Policijski službenici protiv 56-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Osumnjičenoj je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku jer ne ispunjava uvjete za ulazak propisane Zakonikom o Schengenskim granicama te je vraćena u Bosnu i Hercegovinu.
 

Stranica