Pod zabranom, s 3,48 promila i neregistriranim vozilom sletio s kolnika

Slika PU_BP/alkohol formula.png

Foto: Ilustracija

Dana 4. kolovoza, oko 15.20 minuta, u Bodegraju se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom (bez ozlijeđenih osoba), koju je prouzrokovao vozač s 3.48 promila alkohola u organizmu.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo, jer je 45-godišnjak s područja Okučana koji se neregistriranim osobnim automobilom, za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola nije kretao obilježenom prometnom trakom uslijed čega je po izlasku iz zavoja prešao na putnu bankinu, sletjevši u kanal. Potom je udario u stup električne mreže, a vozilo se u daljnjem kretanju prevrnulo na krov.

U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su alko testom u organizmu 45-godišnjeg vozača očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 3.38 promila. Alkoholizirani vozač je nakon liječničkog pregleda zadržan u službenim prostorijama policije do otriježnjenja te policija protiv njega dostavlja prekršajne prijave prekršajnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  



Stranica