Pod utjecajem alkohola jurio u naselju brzinom od 176 km/h

Slika PU_BP/brzina presretač III.png

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 5. prosinca, oko 12.30 minuta, prilikom nadzora prometa u Dragovcima (općina Nova Kapela), zaustavili su osobni automobil požeških registracijskih oznaka i broja, kojim je upravljao 32-godišnjak. Pritom su utvrdili da je vozač pod utjecajem alkohola,

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 5. prosinca, oko 12.30 minuta, prilikom nadzora prometa u Dragovcima (općina Nova Kapela), zaustavili su osobni automobil požeških registracijskih oznaka i broja, kojim je upravljao 32-godišnjak.

Pritom su utvrdili da je vozač pod utjecajem alkohola, a upravljao je vozilom krećući se kroz naselje brzinom od 176 kilometara na sat. Alko testom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1.23 promila.

Policijski službenici su alkoholiziranog 32-godišnjaka zadržali u policiji do otriježnjenja te protiv njega dostavljaju prekršajne prijave prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica