Počinitelji ubrzo pronađeni i uhićeni

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policijski_auto_02.jpg

Policijski službenici protiv dvojice 23-godišnjaka i 37-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Uništenje, oštećenje ili zlouporaba znakova za opasnost

Foto: Ilustracija

U vezi oštećenja prometnih znakova (objavljena vijest na web stranici Policijske uprave brodsko-posavske Oštećeni prometni znakovi), policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su ubrzo pronašli i uhitili počinitelje.

Radi se o dvojici 23-godišnjaka i 37-godišnjaku nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje. Potvrđena je sumnja da su navedeni, tijekom noći (4./5. siječnja), na Županijskoj cesti između Rešetara i Zapolja oštetili 36 prometnih znakova izričitih naredbi i obavijesti, koje su iščupali, okrenuli/savinuli, odnosno razbacali po putnim kanalima i tako ih učinili neupotrebljivima.

Policijski službenici protiv dvojice 23-godišnjaka i 37-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Uništenje, oštećenje ili zlouporaba znakova za opasnost.

Stranica