Počinitelji prekršajno prijavljeni

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/PanoPU.jpg

Policajci su u obiteljskoj kući zatekli 12 osoba, koje u zatvorenom prostoru nisu nosile zaštitne maske niti su držale odgovarajuću distancu.

Foto: Ilustracija

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, dana 16. travnja, iza ponoći, zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira u Slavonskom Brodu, u Ulici Stjepana Radića.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, odmah su izašli na mjesto događaja, kojom prilikom su utvrdili da je 21-godišnjak u 0.40 sati, organizirao privatnu zabavu u obiteljskoj kući, te je pritom narušavao javni red i mir puštajući glasnu glazbu, što je uznemirilo žitelje ulice. Policajci su u obiteljskoj kući zatekli 12 osoba, koje u zatvorenom prostoru nisu nosile zaštitne maske niti su držale odgovarajuću distancu.

Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, te su također ostalim osobama uručeni obavezni prekršajni nalozi zbog počinjenih prekršaja, odnosno slijede izviješća mjerodavnim tijelima.

Stranica