Pet osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/Fotografija-0002-pol.sl.jpg

Jučer, dana 11. lipnja, oko 8 sati, u Čajkovcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok su četiri osobe lakše ozlijeđene. Očevidom je utvrđeno, da je 24-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog ne držanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu 

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, dana 11. lipnja, oko 8 sati, u Čajkovcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok su četiri osobe lakše ozlijeđene. Očevidom je utvrđeno, da je 24-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog ne držanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu, udarivši potom u betonski kolni ulaz.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 43-godišnja putnica, koja je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok su lakše ozlijeđeni 24-godišnji vozač te putnici u dobi od 4, 5 i 13. Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica