Otkriveni počinitelji teških krađa

Slika /PU_BP/Akumulator OBR.jpg

Policijski službenici protiv maloljetnog počinitelja podnose posebno izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb i Općinskom državnom odvjetništvu za mladež kao dopunu kaznenih prijava, dok protiv 41-godišnjaka podnose Izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu kao dopunu kaznenim prijavama

Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 41-godišnjakom i 14-godišnjim maloljetnikom s područja Našica, na okolnosti počinjenja tri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe, su utvrdili da su osumnjičeni 15./16. lipnja iz skladišnog prostora tvrtke s područja Donjih Andrijevaca otuđili više akumulatorskih baterija s kamiona, oštetivši pravnu osobu za iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su 30. lipnja nasilno ušli u prostorije ugostiteljskog objekta na području Sikirevaca, iz kojeg su otuđili nekoliko tisuća kuna te oštetili uređaj za videonadzor. Nadalje, utvrđeno je da su 13./14. srpanj iz ograđenog spremišta trgovine u općini Donji Andrijevci, otuđili nekoliko desetaka plinskih boca vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Također, isti počinitelji su u srijedu (22. srpnja) iz dvorišta obiteljske kuće otuđili osobni automobil, 62-godišnjeg vlasnika, a koji je 27. srpnja pronađen u Osijeku, a potom vraćen vlasniku.
Policijski službenici protiv maloljetnog počinitelja podnose posebno izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb i Općinskom državnom odvjetništvu za mladež kao dopunu kaznenih prijava, dok protiv 41-godišnjaka podnose Izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu kao dopunu kaznenim prijavama.

Foto: Ilustracija

Stranica