Otkriveni počinitelji teških krađa i krađa

Slika /PU_BP/2022/Ilustracije2022/Policija.1.jpg

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje 4 kaznena djela imovinskog karaktera

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje 4 kaznena djela imovinskog karaktera.
Naime, policija sumnja da je 30-godišnjak u vremenu od 12./13. siječnja, u noćnim satima, na području Slavonskog Broda, u Osječkoj ulici, pokušao provaliti ulazna vrata trgovine u čemu nije uspio. U drugom slučaju provalio je ulazna vrata mlina i pekarnice, kojom prilikom je iz unutrašnjosti otuđio oko 1800 eura i mobitel. Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, da je isti dana 21. listopada 2022. godine, oko 3.40 sati, ušao sa stražnje strane u otključani ugostiteljski objekt na području Slavonskog Broda i iz otuđio oko 2600 kuna.
Nadalje je utvrđeno da je 47-godišnjak, dana 18. listopada 2022. godine, u 14.25 sati, u Slavonskom Brodu, iz trgovačkog centra, u Ulici Petra Svačića, otuđio više raznih sireva i suhomesnatih proizvoda, prošao pored blagajne ne plativši, no uočio ga je zaštitar.
Policijski službenici protiv 30-godišnjaka i 47-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Foto: ilustracija

Stranica