Otkriven trostruki provalnik

Slika PU_BP/Provale prov alat brava.png

Dana 11. studenog 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Slavonskog Broda kojeg sumnjiče da je u vremenu od 10. siječnja do 9. studenog 2017. godine na području Slavonskog Broda počinio tri kaznena djela teške krađe.  Policija ga sumnjiči da je provalio u zgrade škole, lokalne uprave i privatne firme iz kojih je iz  aparata za tople napitke i radnih prostorija otuđio nekoliko tisuća kuna i torbu s osobnim dokumentima uposlenika. Protiv provalnika slijedi odgovarajuća kaznena prijava.   

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 11. studenog 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad  40-godišnjakom iz Slavonskog Broda kojeg sumnjiče da je u vremenu od 10. siječnja do 9. studenog 2017. godine na području Slavonskog Broda počinio tri kaznena djela teške krađe.

Policija ga sumnjiči da je provalio u zgrade škole, lokalne uprave i privatne firme iz kojih je iz

aparata za tople napitke i radnih prostorija otuđio nekoliko tisuća kuna i torbu s osobnim dokumentima uposlenika. Protiv provalnika slijedi odgovarajuća kaznena prijava.



Stranica