Otkriven počinitelj kaznenog djela prijevare

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/lisice.jpg

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja da je navedeno kazneno djelo počinio 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a koji je uhićen dana 3. listopada temeljem prethodno raspisane potrage

Foto: Ilustracija

U vezi vijesti objavljene 11. kolovoza 2022. godine pod naslovom: Prevaren prilikom kupovine peleta, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela Prijevara.

Naime, potvrđena je sumnja da je navedeno kazneno djelo počinio 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a koji je uhićen dana 3. listopada temeljem prethodno raspisane potrage. Osumnjičeni je putem društvenih mreža oglasio prodaju drvenih peleta kojega je u vezi kupnje kontaktirao 55-godišnjak i uplatio predujam iznad dvije tisuće kuna, no osumnjičeni mu do dogovorenog roka (2. kolovoza) nije isporučio plaćeno.

Policijski službenici protiv 34-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica