Otkriven počinitelj imovinskih kaznenih djela

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/apolicajac i vozilo2.jpg

Nedugo nakon počinjenja krađe, počinitelj je uhvaćen od strane policijskih službenika policijske postaje Slavonski Brod

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 34-godišnjak, počinio nekoliko kaznenih djela teške krađe i krađe.
Naime, sumnja se da je u vremenskom razdoblju od kraja veljače do početka rujna ove godine, u nekoliko navrata izvršio teške krađe provaljivanjem u vozila, frizerske salone i zdravstvene ustanove na području Slavonskog Broda, iz kojih je otuđio tablete, novčani polog i razni alat. Također, počinitelj je 10. listopada oko 2 sata, iz otključanog osobnog automobila na parkiralištu stambene zgrade u naselju Slavonija I u Slavonskom Brodu, otuđio aku-brusilicu i više komada raznog alata. Nedugo nakon počinjenja krađe, počinitelj je uhvaćen od strane policijskih službenika policijske postaje Slavonski Brod, koji su kod istog pronašli alat koji može poslužiti kao alat za počinjenje kaznenog djela.
Izvršenim provalama, oštećenim vlasnicima počinjena je materijalna šteta u ukupnom iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Protiv osumnjičenog 34-godišnjaka policija podnosi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopunu prethodno dostavljenim kaznenim prijavama.

Stranica