Otkriven i uhićen počinitelj dva razbojništva

Slika PU_BP/Razbojništvo maskirani pištolj.png

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, prikupljenim saznanjima i operativnim radom na terenu, otkrili su i uhitili počinitelja dva kaznena djela razbojništva u trgovine, na području Slavonskog Broda. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je osumnjičeni prvo razbojništvo počinio,

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, prikupljenim saznanjima i operativnim radom na terenu, otkrili su počinitelja dva kaznena djela razbojništva u trgovine, na području Slavonskog Broda. Naime, policija za razbojništva u dvije trgovine, sumnjiči 30-godišnjaka sa područja Policijske uprave osječko-baranjske nad kojim je dovršila kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je, da je osumnjičeni prvo razbojništvo počinio, dana 21. prosinca prošle godine, oko 17 sati, a drugo dana 5. veljače ove godine, oko 19.30 sati. Osumnjičeni je pritom od prestrašenih zaposlenica oduzeo više tisuća kuna. Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica