Osumnjičeni za krađu vozila

Slika PU_BP/IMG_1492-pol.vozilo2.jpg

Jučer (1. lipnja), policijski službenici Policijske postaje Okučani, proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 20-godišnjakom sa područja općine Gornji Bogićevci, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe. Utvrđeno je, da su osumnjičeni dana 4./5. ožujka, u Okučanima, otuđili osobni automobil

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer (1. lipnja), policijski službenici Policijske postaje Okučani, proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 20-godišnjakom sa područja općine Gornji Bogićevci, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe. Utvrđeno je, da su osumnjičeni dana 4./5. ožujka, u Okučanima, otuđili osobni automobil Passat, kojeg je vlasnik ostavio otključanog sa ključem i osobnim stvarima u unutrašnjosti vozila.

Dana 7. ožujka, policijski službenici IV Policijske postaje Zagreb, pronašli su otuđeno vozilo u Zagrebu, koje je vraćeno vlasniku. Policijski službenici protiv 18-godišnjaka i 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.



Stranica