Osumnjičeni za dva kaznena djela teške krađe

Slika PU_BP/provala u kuću.png

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom s područja općine Sibinj i 18-godišnjakom iz Slavonskog Broda zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Sumnjiči ih se da su krajem mjeseca svibnja i početkom lipnja počinili dva kaznena djela teške krađe.

U prvom slučaju krajem svibnja provaljeno je u jednu vikend kuću na području Slavonskog Broda, vlasništvo 48-godišnjaka iz koje je otuđena jedna motorna kosilica, jedan trimer za košenje trave, jedna brusilica, jedna bušilica, plinska boca, jedan TV-prijemnik i jedna glazbena linija čime je vlasnik oštećen za više tisuća kuna.

U drugom slučaju u noći 31.5./1.6. je provaljeno u jednu trgovinu mješovite robe na području Slavonskog Broda i tom prilikom otuđena veća količina raznih vrsta cigareta i razni prehrambeni proizvodi čime je oštećen vlasnik za više tisuća kuna.

Policija je kod njih pronašla jedan dio ukradenih predmeta koji će biti vraćeni oštećenim osobama, a protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznenih prijava za kaznena djela teške krađe. 



Stranica