Osumnjičen za tešku krađu i krađu

Slika PU_BP/IMG_0756-lisice2.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom na okolnosti počinjenja imovinskih kaznenih djela. Policija sumnjiči 30-godišnjaka da je 13./14. siječnja, u noćnim satima, provalio u obiteljsku kuću na području Općine Sibinj i iz unutrašnjosti

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom na okolnosti počinjenja imovinskih kaznenih djela. Policija sumnjiči 30-godišnjaka da je 13./14. siječnja, u noćnim satima, provalio u obiteljsku kuću na području Općine Sibinj i iz unutrašnjosti ukrao novčanik sa više tisuća kuna, te drugim osobnim predmetima.

Također se sumnjiči da je, dana 25. siječnja, oko 18.15 sati, iz trgovine, u Štrosmajeovoj, u Slavonskom Brodu, ukrao nekoliko parfema. Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa  i kaznenog djela krađa.



Stranica