Osumnjičen za krađe novčanika i torbica

Slika PU_BP/Novčanik i novac.jpg

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, uhitili 20-godišnjaka nad kojim su proveli kriminalističko istraživanje, kojim su potvrdili sumnju u počinjenje tri kaznena djela krađe. Naime, policija sumnjiči 20-godišnjaka da je, dana 15. lipnja  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, uhitili 20-godišnjaka nad kojim su proveli kriminalističko istraživanje, kojim su potvrdili sumnju u počinjenje tri kaznena djela krađe.

Naime, policija sumnjiči 20-godišnjaka da je, dana 15. lipnja, oko 12.30 sati, u Slavonskom Brodu, u naselju Slavonija, na parkirališnom prostoru ispred trgovačkog centra iskoristio nepažnju 53-godišnjakinje, koja je u auto praonici prala osobni automobil, otuđivši iz otključanog vozila torbicu sa osobnim stvarima, dokumentima, novcem i bankovnim karticama. Dana 6. srpnja, oko 12.40 sati, u Slavonskom Brodu, u naselju Slavonija, 20-godišnjak je iskoristio nepažnju 33-godišnjaka, otuđivši mu torbicu sa osobnim dokumentima, mobitelom, bankovnim karticama, novcem i dr. Istoga dana pronađena je otuđena torbica iz koje je nedostajao novac i mobitel, dok su se ostale osobne stvari i dokumenti nalazile u torbici, koja je vraćena 33-godišnjem vlasniku. Također se sumnjiči da je dana 12. srpnja, u Slavonskom Brodu, u Slunjskoj ulici, iz otključanog vozila, vlasništvo 45-godišnjaka, otuđio je novčanik, sa osobnim dokumentima, novcem i bankovnom karticom, pomoću koje je potom na bankomatu podigao nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici protiv 20-godišnjaka dostavljaju posebno izvješće kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica