Osumnjičen za kazneno djelo teške krađe

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u listopadu 2022. godine, na području Slavonskog Broda provalio vrata obiteljske kuće i iz unutrašnjosti otuđio više raznih predmeta pričinivši vlasniku veću materijalnu štetu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje i Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske u zajedničkoj suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenih djela teške krađe.  

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u listopadu 2022. godine, na području Slavonskog Broda provalio vrata obiteljske kuće i iz unutrašnjosti otuđio više komada odjevnih predmeta, torbica, raznog nakita i drugih predmeta, te je također nasilno otvorio metalni sef iz kojega je otuđio 2 pištolja i revolver koje je vlasnik posjedovao uz oružani list za držanje oružja.

Nakon potvrđene sumnje u počinjenje kaznenog djela kojim je vlasniku pričinjena veća materijalna šteta, 36-godišnjak je kazneno sankcioniran.

Stranica