Opsežni radovi na raskrižju Gupčeve i Svačićeve ulice u Slavonskom Brodu

Slika PU_BP/IMG_0692-nadzor nad prometom.jpg

Na raskrižju Gupčeve i Svačićeve ulice u Slavonskom Brodu, na prostoru budućeg kružnog toka, obavljaju se opsežni radovi te će promet biti otežan, također zastoji nisu isključeni. Preporučuje se vozačima koji inače prolaze spomenutim raskrižjem, da ga do daljnjega izbjegavaju i odaberu drugim alternativni smjer  

Foto: PU brodsko-posavska

Na raskrižju Gupčeve i Svačićeve ulice u Slavonskom Brodu, na prostoru budućeg kružnog toka, obavljaju se opsežni radovi te će promet biti otežan, također zastoji nisu isključeni.

Preporučuje se vozačima koji inače prolaze spomenutim raskrižjem, da ga po mogućosti izbjegavaju do daljnjega i odaberu drugi alternativni smjer.

Policijski službenici će maksimalno osiguravati protočnost kako bi promet tekao uz najmanje moguće gužve, te će fizički upravljati prometom, a uključiti će se i pripadnici Prometne jedinice mladeži. Policija podsjeća vozače na obveze poštivanja prometne signalizacije, uputa policijskih službenika i pripadnika Prometne jedinice mladeži.

Obzirom na buduće rješenje prometnih problema u Slavonskom Brodu, što je na dobrobit svih građana, policija poziva na suradnju, nešto više strpljivosti i tolerancije, te povećan oprez.



Stranica