Oprez: 87-godišnjakinja ostala bez 300,00 eura

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija2.png

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela

Foto: Ilustracija

Dana 18. srpnja policijskim službenicima Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje je prijavljeno kazneno djelo Prijevare na štetu 87-godišnjakinje, a koje se dogodilo u Slavonskom Brodu. Naime, nepoznata ženska osoba se lažno predstavila kao zdravstvena djelatnica, te je 87-godišnjakinji prodala medicinsko pomagalo za 300,00 eura, a za koje je tvrdila da vrijedi puno više. Obzirom da je oštećena posumnjala u vjerodostojnost navedene osobe, ona je pozvala policiju i prijavila nepoznatu žensku osobu za kazneno djelo Prijevare. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

UPOZORENJE: Policija upozorava građane da budu oprezni, posebice starije osobe, kako ne bi postale žrtve ovakvih načina prijevara.
Vrlo je važno da se starije osobe koje ostaju same u kući, stanu ili žive same, zaključavaju, te nepoznate osobe ne puštaju u unutrašnjost svog doma. Ukoliko se izrazi sumnja u namjere nepozvanih posjetitelja, potrebno je čim prije obavijestiti policiju na broj 192.

 

Stranica